loading

Trabys


We mochten de introductievideo ontwikkelen voor Trabys, het nieuwe online reis platform! Voor solo-reizigers is de drempel vaak erg hoog om een groepsreis te boeken. Je weet namelijk nooit met wie je op reis gaat.
Trabys combineert prachtige groepsreizen met een sociaal platform, zodat jij precies weet met wie je op reis gaat. Vind gelijkgestemde reisgenoten, zodat je met één of meerdere reizigers een mooie passende reis kunt vinden.

Koffers!


De hoofdrolspelers van de video worden weergegeven d.m.v. een koffer. Op en in de koffer staan hun reiswensen, eigenschappen en bestemmingen.
Alleen nog je koffer pakken, Trabys!

Trabys koffer


We volgen de koffer van de hoofdrolspeler Chris gedurende de zoektocht naar de perfecte groepsreis. De stickers op de koffer tonen zijn karakter en voorkeuren. De koffer neemt ons mee door de video, komt overal en vormt zich naar de situatie, bijvoorbeeld een laptop.

Je eigen koffer


Ga naar trabys.nl en maak je eigen account aan.

Mooie plekjes!


In deze animatievideo belanden we op prachtige vakantiebestemmingen! Bijvoorbeeld een steden-trip, een landelijke vakantie, de Mexicaanse woestijn en zelfs een tropisch eiland passeren de revue.

Stijlontwikkeling


Buiten het Logo en een basis vormgeving bestond er nog geen stijl voor Trabys. Aan ons de uitdaging om een passende look te ontwikkelen voor de animatie-video. Frisse kleuren, strakke vectoren en gestileerd 3D ging erg goed hand in hand met de Trabys huisstijl. Ook bood het ons de mogelijkheid om de boodschap op leuke wijze te vetrellen.