loading

Landschappen NL


Landschappen NL krijgt een belangrijke financieele ondersteuning vanuit de Nationale Postcode Loterij. Dit maakt het mogelijk om diverse projecten te realiseren die bijdragen aan ons prachtige Nederlandse landschap. Met deze animatie bedankt Landschappen NL de postcode Loterij voor hun belangrijke ondersteuning. In de animatie worden een zestal zeer bijzondere projecten in de spotlights gezet!

Droomfonds projecten


De bijzondere projecten die mede mogelijk zijn gemaakt door de Nederlandse Postcode Loterij zijn: Het kustlabaratorium, Lekker landschap, Schokland, Kasteeltuin Arcen, Natuurwerkdag en de Hunze. Deze projecten hebben we uitgelicht en verwerkt in onze animatie.

Op de Kaart Zetten


In het logo van Landschappen NL zit een kaart-pin en deze neemt ons mee door een zestal zeer bijzondere projecten.

Het hele land


We hebben delen van Nederland omgezet in illustratie om vervolgens van gebied naar gebied te kunnen navigeren. De bewegingen die gemaakt worden kloppen dan ook redelijk met de realistische geografische ligging van deze gebieden in Nederland.

Leven in de brouwerij


Om de verschillende omgevingen van de animatie tot leven te wekken hebben we deze voorzien van zeer diverse objecten, dieren en mensen. Deze maken gebruik van hun omgeving, zijn aan het recreƩren, fietsen en/of werken.

Nationale Postcode Loterij Truck


Als rode draad door de video volgen we de Nationale Postcode Loterij Truck, die langs alle droomfonds-projecten rijdt.

Landschappen NL Introductievideo


De introductievideo is ons eerste project voor Landschappen NL. Hier hebben we stijl ontwikkeld. De Dank aan de Postcodeloterij video neemt een stap richting realisme.