loading

American Express Membership Rewards®

Door A Friend of Mine zijn we gevraagd een video te maken voor de cam­pagne van het American Express Membership Rewards® Spaarprogramma. De wensen van de klant waren dui­delijk: Een frisse animatie die je meeneemt door de talloze mogelijkheden van het Spaarprogramma, dit alles binnen de American Express Brand Guidelines.

Verhaal


Ook dit project begon met het bedenken van een verhaallijn. American Express gebruikt frisse en vlotte illustraties en hieruit hebben we ‘acteurs’ gekozen om te vertellen over het Membership Rewards Spaarprogramma.
Storyboard

Storyboard


Om het verhaal naar beeld te vertalen maken we een storyboard. Plaatje voor plaatje ont­werpen we wat er gebeurt in samenloop met de voice-over. Voor elk beeld creëren we een compositie en uitstraling.

Voice-over


De voice-over gaat hand in hand met de animaties. We schrijven het script en zoeken de juiste stem. De stem is onder onze regie opgenomen en onder de video geplaatst.

3D!


American Express gebruikt typische 2D illustraties, maar sommige elementen wilden we wat meer diepte geven om bepaalde scenes sprankelender en levendiger te maken. Hiervoor hebben we een 3D-versie gemaakt van het element dat exact lijkt op het platte origineel, maar op deze manier kunnen we het ook van alle kanten bekijken:

¿Habla Español?


De video viel in goede smaak bij American Express internationaal en we hebben de video ondertussen geleverd in het Spaans, Duits en Zweeds. Inclusief specifieke toevoegingen per land.